Sevgiasilturk Bebeklerinizi ne sıklıkla doktor kontrolüne götürüyorsunuz, yenidoğandan itibaren her ay götürmesek olur mu?
kolonyalimendil Sevgiasilturk biz ilk üç ay çok gittik hem hastalandı hem takip için.. en son 5 aylıkken götürdüm şimdi 7 aylık olacak sanırım tekrar 8. Ayda götürürüm her ay gitmek mantıklı gelmiyor bana 🤷🏼♀️
Sevgiasilturk kolonyalimendil kolonyalimendil çok geçmiş olsun, neleri takip ettiler boy kilo falan mı sadece başka birşey var mı
alintugce34 Sevgiasilturk ara sıra hastalığı şeyi yoksa zaten sağlık ocağında kı gibi bakıyorlar aynısı
kolonyalimendil Sevgiasilturk ayına göre değişiyor evet boy kilo baş çevresi her gittiğimizde ölçüyor bıngıldak kontrolü yapılıyor mesela 5. Ay da oturmasını kendini kaldırmasını gözlemledi ayına göre neleri yapması gerektiğini anlattı ve ek gıda hakkında konuşmuştuk. 9. Ay da kan tahlili var mesela ekstra olarak
Sevgiasilturk kolonyalimendil anladım bende ona göre götürüp götürmemekte kararsızım sağlık ocağı gibi bkıyorlarsa çocuk doktoruna götürmeyeceğim çünkü
BZM 3 ay 19 günlüğüz. Her ay sağlık ocağına gidiyoruz. Bu ay çocuk doktoruna götürmüştüm, bundan sonra da götürürüm diye düşünüyorum