Durusmom23 Geceleri bebeğinizin altını değiştiriyor musunuz ? 2 ay 21 günlüğüz. 2-3 kez uyanıyor emmek için. Emzirmeden önce bezini değiştirirsem çığlık kıyamet koparıyor. Emzirmeden sonra değiştirirsem de uykusu kaçıyor. Hiç değiştirmesem de üstü başı batıyor :) siz nasıl yapıyorsunuz ?
BZM Durusmom23 en son 12 gibi değiştirip emzirip uyutuyorum. Emmeye kalktığında açmıyorum. Sabah 7 gibi uyanıyo o saatte değiştiriyorum
TugceAsil Durusmom23 biz bugün 30 günlük olduk. Her uyandığında önce bezine bakıp sonra altını değiştiriyorum çünkü altı pisken asla emmiyor 😬
Minikkopya Durusmom23 2 aydan bu yana kaka yapmazsa gece 12 den sonra değiştirmiyorum.gece 12 gibi emzirip alt değiştirip yatırıyorum sabah 8 gibi değiştiriyorum taşma sızma vs olmadı pişik de olmadı. Bez sleppy natural kullanıyorum
Deletedmom_116 Bende değiştirmiyorum çünkü geceleri kaka yapmıyor. Ciş yapsa bile Molfix oldukça kuru tutuyor zaten. Sabah 6da uyanıyor ozaman değiştiriyorum
BetulDefnee Ben emdikten sonra ağlamaya devam ederse açıyorum sadece artık , eskiden her seferinde bakıyordum uykusu bölünüyordu annemlerde kızdı gece Alt değişilmez diye. Son bezi mümkün olan en geç saatte değişiyorum sadece
Egemannesi Durusmom23 ya 1 aylıktı yada 2 aylıktı kaka yapmadığı sürece almadım o zamanlar gündüz sleppy gece Prima kullanıyordum şimdi gece gündüz Molfix kullanıyoruz çok nadir taşma yapıyor