Bu gaz damlasını kullanan var mı ne kadar kullanıyorsunuz ve etki ediyor mu bebeğim 1 aylık
Yenianne21 canım ben kullanıyorum sabah akşam 5 damla şeklinde. Normalde 10 damla oluyor sanırım. Bir sürü gaz damlası kullandım ıkındırmadan Gaz ve kaka çıkarma olayı sağladı bizde çok memnunum tavsiye ederim hem doğal yapıda
Yenianne21 benim tek memnun kaldığım damlaydı. Günde dört kez yaklaşık 6-7 damla verdim. Şimdi artık azalttı k. Bu son Damlamızdı. artık bırakacağız. Doktorumuz 3. Aydan sonra kullanmayı doğru bulmuyor.
Beriltalay dün başladık bizde daha rahatladı gibi sanki ama tabiki yine hafiften oluyor
TeachersMom bizde dün başladık kullanmaya hafiften hala oluyor ama azalttı yine de arada böyle ıkınıyor ama kabız olduğunu nasıl anlarım yani ne kadar süre de büyük kakasını yapması gerek
Yenianne21 doktor bize anne sütü ile beslenen bebeklerin eger bir huysuzluk yaratıyorsa 6 güne kadar normal olduğunu söyledi. Ama tabi bizim üçüncü günde huysuzlanmaya başlıyor. Eğer dördüncü günde yapmazsa fitil veriyorum
TeachersMom ya bende şurubunu aldim oglum aglayinca okumadan az miktarda verdim meğer ustunde tozu varmis onu ekleyip karistirmam gerekmiş bir sey olur mubya az verdim ama korkuyorum suanda
Egemeneslihan canım biz damlasını kullandık . Şurubunun kullanımı ile ilgili bilgim yok 🤷
TeachersMom her gün ayni saatte mi veriyorsunuz peki
Egemeneslihan evet canım hergun aynı saatte vermek önemli. Tabi bazı zaman kaçırdığını oluyordu. Biz artık daha az kullanıyoruz. Çünkü uc ayımız bitiyor. Bundan sonra doktorumuz kullanmayın dedi.bitmek üzere bir daha almayacagiz
TeachersMom darisi bize olsun insallah ya daha 40 miz cikmadi insallah cabuk gecer bizim de ya
Egemeneslihan bizim 15. Günde başlamıştı 😢😢😢
TeachersMom bizimde ya ilk hafta bitti basladi hemen 😔