Minikkussum Kızlar bebeğim 6ay 5 günlük 1 numara mama kulaniyoruz şimdi sipariş vericem 2 numaramı alayım yoksa bire daha devammi bide tadını yadirgarmi acaba birden ikiye geçenler yardımcı olurmu
Melis1706 Minikkussum 2 numara gececeksiniz bizimki tadini yadirgamadi hangi mama kullaniyorsunuz bilmiyorum mesela sma 2 numarada 6-12 ay diye yaziyornzaten
Nazendece Minikkussum bende bunu soracaktım ne zamana kadar 1 numara kullandılar acaba hep 1 mi kullansak acaba sma optipro kullaniyoruz ne zaman 2 geçerim bilmiyorum 6 ayda 1 kullanırım kg alımı iyi olursa belki 1 le de devam ederim bı süre..
Minikkussum Bide iki numara mamada hangisi daha doyurucu kilo aldıran acaba Aptamil kulaniyoruz ama çok az kilo alımı ek gıdada başladık Dr ne dediyse yapıyoruz bide sizlerin tecrübeleri neler hangisini alayım
Minikkussum Elisamm0301 siz hangisini kulaniyorsunuz valla sipariş vericem ama emin olamadim bende altı ay sonumu altı ayı doldurduk ama tereddüte kaldım
Minikkussum Melis1706 Aptamil kulaniyoruz migrosta sma Aptamil baya indirime girmiş sanal markete onun için tarihi varsa stoklu alacaktım
Minikkussum Nazendece tabak oioi aldım suluk avent hepsini trendyoldan aldım kasik önlük oioi ve avent tercih etim