Gon Slm kızlar iki oğlum var biri 2 buçuk biri 11 aylık ikiside de fena bir balgam var ve geçmedi öksürükle beraber maf olduk valla bana iyi gelen bir çözüm söyleyin ne olur acil yardımınıza ihtiyacm var nasıl attıcaz bu balgamı 🥲
42gulfe_kctrk Gon biz dün acile gittik doktor bı şurup verdi erdostin diye ona başladık bakalım balgam söktürücü dedi
teachermom07 Gon bende oğlumda aynı durumdayız . Doktora gitmemek için direndik geçiyor gibi ama geçmiyor gibi de koca kış geçti hasta olmadık …
Minel-inannesi Gon biz kizla 4 5 gundur hastayiz. Cumadan beri antibiyotik kullaniyoz kuzinki 3gunluk olunca bitti ama oksuruk hirilti balgam kalinca bugun sağlık ocağına goturdum asist surup verdi balgam söktürücü aksam icirdim bakalim arada tiklamaya devam ediyo öksürüğü
SeverusSnape teachermom07 bu da bir salgın mı bilmiyorum ama bizde de oldu. Önce kızım, kuru şekilde öksürmeye başladı. 3-4 gün sonra balgamlıya döndü. Asla geçmiyor bana da bulaştı. Boğaz sürekli kuruyor ve öksürüyorsun. Antibiyotik kullandık ama hala öksürüyoruz.🫠
metemoms0 Azeltin antibiyotik kullandık biz oksurmesinden korkma.oksurmesi iyi dedi doktor olsurmezse balgamı atamaz dedi bebeğiniz oksurdugunde kucağınıza alıp sırtına hafifçe vurun burun akintisi 3 güne gevmisti ama.hirilti balgam 15 günü aldi