Sahrabalam Elbiseyi eşim beğendi diye aldım köyde yakın bir akrabasının nişan töreni olucak altına krem bir ayakkabı mı giyinsem yoksa çılgınlık yapıp turuncu vs mi 😅😅
Ysgl26 Sahrabalam krem olur gold olur beyaz okur siyah olur.. güzel bi çanta kombiniyle turuncu bile olyr neden olmasun
Deletedmom_79 Sahrabalam bir kere çok güzel güle güle giyin🤌🏻 Tıpkı modelde ki gibi bantlı giyebilirsiniz. Nude, beyaz. Bana kalsa fikir muhteşem neden turuncu olmasın ki. Saks mavisi bile olabilir ama ayak bilekleriniz inceyse. Kalın ya da taraklıysa stiletto.
Sahrabalam Ysgl26 çanta nasıl model olur acaba çantayı tamamen unutmuşum heryere kızımın bakım çantasıyla gittiğim için 😅😅
Sahrabalam Deletedmom_79 yaaa çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim sade olduğu için benimde hoşuma gitti evet ayak bileklerim fazlasıyla ince zayıfım 52 kilo modelde güzel duruyor bende nasıl duracak bilmiyorum umarım güzel durur evde bir tane bantlı var atayım bakın isterseniz
Kerem_k1 Sahrabalam bağcıklı olan çok hoşmuş ama boyunuz kısaysa bu ayakkabı elbise ile daha kısa görünürsünüz, bacak boyunuzu kısar. Terlik daha hoş durabilir rahat edecekseniz.
Deletedmom_79 Kerem_k1 katılıyorum bi de eklemek isterim ki oynayacaksanız eğer sağda olan yorabilir sol olanı tercih edebilirsiniz. Bacak boyunu kesme yaparsa da terzide minnak bi müdahale😃 Şahane bir akşam olsun💃🏼 Sahrabalam