Drycgdsmete Ayazberk bizde alnıyla göz kapaklarında vardı doğdugunda baya belirgindi şimdi 5 aylık sadece ağladığında yada ıkındığunda falan belli oluyo ama 2 yasına kadar geciyomus
yldrm986 Ayazberk melek gibi maşallah yavrunuza 🙏🏻Benim de oğlumun sağ omzunda var geçmedi,10 aylık olduk.Eda Özerkan var ünlü bir manken ,onun kızının yüzünde de böyle vardı kendiliğinden geçmiş, Instagram profiline bakabilirsiniz
Ayazberk Drycgdsmete inşallah bizimde gecer kavernöz hemanjiom dedi doktor resimde oldu gibi çilek izi ve kılcar damar
Cikomel Biz 3 aylığız 45-60 gün arasında şişti ve büyüdü bide 6 ve 8. Ay arası büyüme oluyormuş :( bu ay içinde çocuk kardiologuna götüreceğim. Siz bir şey yaptınız mı ?
Ayazberk Hayr 6 aylık olunca cildiye ye götürücem cilt doktoru dedi büyüdügnde gecer dedi gündüz rengi acık oluyo akşam kıpkırmızı oluyo foto atabilir misiniz sizde
Ayazberk Cikomel Allah şifa versin canmm 4 yaşına geldi mi geçer kalıcı degilmiş takma kafana bizim de yüz bölgesi çilek yemişim bende iz kaldı kalıcı degil dediler derdini veren Allah şifasını da verir inşallah
Cikomel Amin Allah korusun bebeklerimizi nereye götüreceğimize karar veremedik doktorumuz çok iyi üniversite çocuk cerrahı na Prof a götürün diyo ama çevremizde kardiolog diyo sanırım iki yerede göstereceğiz
Cikomel Pelinzade Tekirdağ dayız bi ayağımız İstanbul da Halkalı Acıbadem de iyibi çocuk kardiolog varmış Ender bey ondan randevu almayı düşünüyorum siz neredesiniz ?
Ayazberk Pelinzade hayır Bi ilaç kullanmıyoruz kavernöz hemanjiom 6 ay bekle dedi doktor bize Antalya da Ayşe akman varmış tıp fakültesi ona götür dedi zamanla küçülür dedi
Pelinzade Ayazberk ilaç. Erdi bize. Bakalım kullanmak istemiyorum her ay kan istiyorlar korkuyor çocuk
Ayazberk yldrm986 inşallh geçer kıyamıyorum ben yawrum da çıkmasın ben de cıksın o hasta olmasın ben hasta olayım die dua ediyorum 🥰🥰🥰