babydila Kızlar bebeğim gazlıyken geceleri 1 2 saat beyaz gürültü açık bi şekilde uyutuyorum kendimde dinlenebilmek adına. Ama bu durum alışkanlık yapar mı, kaç aylıkken başlar alışkanlıkları ☺️
sinoli babydila Ben çok dinletirdim sizin gibi sabahtan akşama kadar açardım nerdeyse her uyuduğunda, 5 aylık olacak takmıyor o gürültüyü artık 🤣
Taze_anneeee babydila 1 2 saat çok fazla bende daha az açardım buna rağmen zararlarını okuduktan sonra maksimum 10 dk açtım sonra da bıraktık şimdi çok nadir çok ağlarsa açıyorum susunca da kapatıyorum hemen. Beyaz gürültünün zararları diye arayıp okuyun lütfen
Bebisinannesi23 babydila Biz 4 ay 10 günlük olana kadar beyaz gürültüyle uyuduk elektrik süpürgesi sesiyle. Hemde hiç kapanmadan . Uyuduğunda kapattım anda uyanıyodu. Gece gündüz açıktı. Sonra bianda reddetti beyaz gürültüyü. Şuan 4 ay 24 günlük çok şükür kurtulduk. Beyaz gürültü olmadan uyuduğum geceyi hatırlıyorum bi saat uyumuştum ama sanki akşam 10 da yatmış öğlene kadar uyumuş gibi dinlemiştim 😂
Tombikdonerartikcokpahali Aslında bebekler ilk 3 ay alışmaz derler. Fakat ben bu tezi çürüttüm😂 2 aylıkken kucakta gezerek uyuyor. Hayır yani kokumu istese tamam diycem ama yüzü ön tarafa dönecek sekilde geziyor diğer türlü de kabul etmiyor. Alıştı büyük ihtimalle çünkü sadece uykusu geldiginde boyle yapiyor.
babydila Tombikdonerartikcokpahali 😁 muhtemelen oda gazı olduğu için yapıyordur sihirli tutuş yapıyosunuz o şekilde uyuyor anladıgım kadarıyla, yüzünü döndürüp kolunun altına bir uyku arkadaşı vs verip sallantı yapın kucağınızda belki birkaç güne geri alışır ☺️
Tombikdonerartikcokpahali babydila Yaaa 😂 senin aklını seveyim teşekkür ederim. Birazdan hemen deneyeyim 😊 ilk kızım gazliydi, bu da gazlı fakat bağırsak sorunu da var. Bir tek bu pozisyonu seviyor 😊
babydila Tombikdonerartikcokpahali rica ederim ne demek 😍 çok geçmiş olsun miniğe. Evet o pozisyonda karnına baskı uyguluyosunuz o yüzden rahatlatıp uyuyor
sinoli babydila Alışmamış demek ki 🤣 Ama geçen çok ağlıyordu açtım sakinleşti, kalmış bir kaç kırıntı 😬
Bebisinannesi23 babydila ayy yok ben hiç sevmiyorum yaa. 7 / 24 telefon sustu 3 gün beynimin içinde elektrik süpürgesi sesi vardı 😂