Ahhannelik pamuksekerinannesii 2 ayı dolana kadar sabah 4 5lere kadar uyumadı kızım sonra 1 buçuk 2 gibi uyumaya başladı bugün tam 3 ayını dolduruyor ama bu gece biraz huzursuz hala uyanık dua dinliyoruz beraber artık ne zaman uyursa
momcan pamuksekerinannesii 3 yaşına yaklaşıyor 11 de yattı tam 5 defa kalktı sızlandı ağladı geri yatıyor 10 gün falan olacak emzirmeyi bırakalı artık kafayı yemek üzereyim uyumuyorum resmen nasıl olda yarım saate geri uyancam diye.
alintugce34 pamuksekerinannesii 9aylık hıc gece uyku sorunu cekmedık sadece uyku saatlerine hep dikkat ettim gündüz uyurken ışık açık gece ise her yer karanlık seklınde devam ettik ve hep bızımle yattı
pamuksekerinannesii Ahhannelik 2,5 yasında kızım var 15 ay uyku sorunu cektik hmde sabahlara kadar simdi tam rahata ermiştim ki 2. Geldi bu uykusuzlugu hiç hazmedemiyorum :(
Ahhannelik pamuksekerinannesii Evet ya tek zorlandığım konu uykusuzluk inşaallah uzun sürmez bu uyku problemimiz 🥴
pamuksekerinannesii 1meowmam uyku kadar güzel şey olamaz ya bu bebekler neden uyumaya direnie anlayamıyorum
1meowmam pamuksekerinannesii ahahah bende sabah uyandıramıyorum gece uyutamıyorum ama babasının bu ara işleri çok göremedi o yüzden gece uyanık kalsa sorun olmuyor ,sanada kolay gelsin 🙏😵💫
pamuksekerinannesii Ahhannelik bende cok zorlanıyorum uyku cok hassas nokta sen dinç zinde olcaksın ki cocuklarada enerjin kalcak diger kızıma enerjim kalmıyor cok üzülüyorum ama uykusuzluk cok zorluyo eşimle dönüşümlü bakıyoruz ama olmuyo deliksiz uyku lazımm
Ahhannelik pamuksekerinannesii Allah yardımcınız olsun birde ilgilenmeniz gereken başka çocuğunuz olunca daha zordur
_glnr_ 11aylık oğlum var uyutup beşiğine koydum beş dakika uyuyup ağlıyor yanıma alıyorum tekrar uyuyor eli belimde yatıyor şuan ☺️
momcan pamuksekerinannesii vallahi sanırım dileye dileye kendimi artık tırnaklıyorum dişlerimi sıkmaktan sağlam dişlerim de kırılacak her gün uyku uyuturken korka korka gidiyorum yatağa