sedaksoy Kızlar az önce oğlumun altını açtım mukus gibi birşey geldi önce sonra açık yeşil kaka yaptı sadece anne sütüyle besleniyor normal mi korkulacak bir durum var mı 46 günlüğüz
Melike06666 sedaksoy benim kızım yaklaşık bir buçuk ay mukuslu kaka yapmıştı doktora götürdüğümde doktor kan olmadığı sürece tek başına mukuslu kaka endişe edilecek bir şey değil dedi yeni doğanlarda olabiliyormuş
Yamaninannesiiiiii sedaksoy alerji olabilir bizim de öyleydi doğduğundan itibaren alerjiymiş maalesef.İstersen süt ürünleri yeme bir kaç gün düzelecek mi bakalım
sedaksoy Melike06666 ayy çok şükür çok sağol canım Google yazdım ne kadar kötü şeyler yazıyordu içimi rahatlattın çok sağol ♥️
Elifelifelif Melike06666 alerji belirtisi dedi doktor bize aynı durum için. Ama henüz 2 aylık bebeğim alerji testi için erkenmiş. Sizin bebeğiniz kaç aylıkken dedi doktorunuz bunu ?
Melike06666 Elifelifelif bize 3 aylıkken söyledi hatta dedi ki bi 15 gün süt ürünleri tüketme bakalım değişim olacak mı tüketmedim değişim olmadı kafasına falan bakmıştı Konak var mı diye vücuduna bakmıştı döküntü falan var mı diye hiç biri yoktu o yüzden alerji diyemem demişti
Melike06666 sedaksoy vücudunda döküntü kafasında geçmeyen konak gürültülü kaka yapma ve en önemlisi de kanlı kaka bunlardan biri varsa alerji ihtimali vardır
sedaksoy Melike06666 sadece gürültülü kaka yapıyor oda gazla aynı anda yaptığı için ses çıkıyor daha 1.5 aylığız alnında konak çıkmıştı bebek yağı ile geçti. Ben yine bi kaç gün dikkat edeyim süt ürünlerine
Melike06666 sedaksoy alerjide konak geçmiyormuş aynen siz yine bi kaç gün dikkat edin olmadı içiniz rahat etmezse bi çocuk doktoruna götürürsünüz ama endişe etmeyin bnm kızım 4 aylık oldu 1,5 aydan fazla mukuslu kaka yaptı şimdi düzeldi şükür.
sedaksoy Melike06666 çok geçmiş olsun canım benim Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin inşallah. Teşekkür ederim içimş rahatlattın