Kızlar böyle derde can kurban diyen olabılır ama gerçekten herseyın azı karar çoğu zarar saat 5 den 10 a kadar park avm oyun merkezi falan derken 11 de eve geldik hala kapıdan içeri girmek ıstemıyor sabah uyanınca dış kapıyı yumrukluyor dışarı çıkar diye 18 aylık kapı ac dıyor hergun dışarda gezmekten çok yoruldum oda yoruluyor ama uykuya gecemıyor artık yorulmaktan dışarıyı çok sevıyor evde de devamlı balkon kapısında aç diye bağırıyor balkonda 1 saat oynatıyorum ıcerı gerıyoruz bu sefer cama çıkıyor camı aç dıyor 5 cı kat cam balkona bakıyor acınca balkona atlamaya çalışıyor valla çok yoruldum bu sokak sevdasında apartman bahcelı çok çocuklu bir apartman bahçede 3 saat oynatıyorum yıne yetmıyor eve çıkacağımız zaman kendını yerden yere vuruyor 2 yası kışa denk gelecek sendromla beraber evde ne yapacağım sımdıden onun derdine düştüm evde nasıl oyalayabılırım oyuncakçı açacak kadar oyuncağı var hıc bırının yüzüne bakmıyor sadece kıtap sevıyor 100 e yakın kitap var hepsını bıtırdı meyve sebze hayvan kalmadı ogrenmedıgı artık onlardanda sıkıldı evde oyalayıcı neler yaptırabılırım