mustafamerve 26ikus tamam sizde tsrih ve kişi sayısı belirtirseniz eşim uyuyor şimdi yarım atarım sizlere beğenirsseniz iletişim no veririm
Duyguklyc mustafamerve 2 saat önce katılmışsınız happye direkde bana yorum yapmışsınız pek güvenilir gelmedi acıkcası instagram zaten dolandırıcı dolu
Motherb mustafamerve merhaba agustos 18i gibi 2 gece 3 gün iki yetişkin bir bebekçin bir fiyat verir misiniz bizede
mustafamerve Duyguklyc happymom da adım merveaws normalde bu foruma üye olmayacsktım ama evet sizin sorunuzu görünce cevap verebilmek için üye oldum Dolandırıcılık konusunda haklısınız bir şey diyemem güvenmediyseniz ben size yardımcı olmak adına kayıt yaptırdım
mustafamerve Duyguklyc Hayır eşim normalde yabancılara çalışıyor sadece ben sizi görünce yardımcı olmak istedim Dilerseniz kapora vs vermeden gelip yeri görüp sonrada kapora verebilirsiniz
mustafamerve Duyguklyc ya yazıcam dedim sordum ama bungalovlar baya pahalı sanırım günlük 7000 tl ye o yüzden yazmaya çekindim biraz uygun arıyorum daha uygun bulursam yardımcı olurum Yine villa var 300 $ günlüğü