Aslananne1 Nazgull şuan ağrı kesici veren ben 😅 uyutacam çocuk iki kulaginida koparacak agridan kulağa vuruyor kalkıp şimdi ağrı kesici verdim.uyucak inşallah nasipse😑
Gamze1616 Nazgull benim oglumda 4 buçum aylik iki gundur kulaklarini ovaliyo salyalari akiyo bide uykusundan birden uyaniyo cok huzursuz ama disine bakiyorum hic kizariklik yok dismi acaba yoksa kulagini falanmi üşüttüm cocuğun ya
Nazgull Aslananne1 ağrı kesici dışında birşey kullanıyormusunuz. Tetagil kullanıyorum ben etki ediyor.
Aslananne1 Nazgull tedagil kullandım ama faydasini goremedim yaa Bn direk.agzina dökuyordum ondan mı bi faydası olmadı acaba
Nazgull Gamze1616 kulak enfeksiyonu olabilir canım o kulak olayı genelde enfeksiyondan oluyor bir doktora gözükün mutlaka dişte olabilir ama dediğim gibi kulak enfeksiyonu da olabilir
Nazgull Aslananne1 ondan canım bak çıkan diş neredeyse üzerine çok elinle ovala yedir etkisini görürsün öyle
Aslananne1 Nazgull iizn vermiyor ki çocuk bi yapım zar zor agzina dokuyorum yarisi yere dökülüyor hiç ilaç sevmez
Nazgull Aslananne1 Allah yardımcın olsun ben için vermediğinde parmağıma dönüp ovaliyorum kabul etmiyorsa çok sıkıntı valla Allah yardımcın olsun