Rihanna65_ kızım 1 buçuk yaşında bezden artık kesmek istiyorum sizce basarabilirmi yada hatamı yapıyorum 2 veya 3 yaşını mi beklesem lütfen linclemeden cevap verin
Rubab_Mommy Rihanna65_ Yok ya niye linçlenesin canım.Bence bir süre daha bekleyin.Doktorlarda 2.5 3 yaşında başlamayı öneriyo.Hem kaslarım gelişmesi çişi kakayı tuta bilme açısından hemde kendini anlata bilmek için acele etmeyin her şy zamanında güzel ve kolay
Oburiks Rihanna65_ eğer bebeğinizin buna hazır olduğunu düşünüyorsanız neden erken olsun ki her ikinizde rahatlarsınız eğer basarirsaniz
esilam1 Rihanna65_ bizimde 20 aylik seneye baslamak istiyordum ama bu aralar bezi taktirmak hix istemiyor actigim zaman altini eğğ diyip bezi tutup atmak istiyor ki dolu dolu da birakmam bezi hic. Altini dahi sildirmez cok zorluyor istemiyor. Bugun banyo yaltiricagim zaman klozete oturttum ilk kez oturdu ve kendini sıkmaya basladi zaten bende tuvalete gittikce pesimden ayrilmaz cocuklar icin klozet basligi ve birkac tayt alip en kisa surede baslamayi dusunuyorum bakalim basarabilicek miyiz
Rubab_Mommy Rihanna65_ Evde kendinden büyük abi ve ya abla olunca daha kolay oluyo.Benim eltim öyle alıştırmışdı. Kız abisinden görüp öğrenmişdi
Rihanna65_ esilam1 hadi inşallah bende oğluma tuvalet almıştım eğitim için o var yapabilirse ilk onda deniyecem klozet yok diye bizde sonra yavaş yavaş inşallah başarır kızım yarın başlıyacam benimkide bu aralar sildirmiyor iyyy diyor pis diyor oda artık sıkılmış bezden
esilam1 Rihanna65_ basarirsiniz insallah. Bugun 1 saat acik biraktim 2 kez tuvalete oturttum oda sevdi oturmayi ilkinde yapmadi ikincisinde tuvalete yapti hosuna gitti. Cocugunuzda varsa sinyaller birkac saatlik baslayin. Ben 1 hafta sabah 1 saat aksam 1 saat acik biraktiricam sonraki hafta sureyi uzun tutucam bakaliam basaricaz insallah
19071907 Anlık bildiriyorum 3 gündür tuvalet eğitimindeyiz çok şükür . İyi ki çocuğumun iletişimini ve hazır oluşunu beklemişim diyorum .. 2,5 yaşında şuan kendinizi ve bebeğinizi zorlamayın sinyalleriniz yoksa eğer .. 🥰🌹