Gulce2023 Bebeğini hem emzirip hem emzik kullanan var mı? bi problem yaşadınız mı meme reddiyle alakalı emzikle bağlantılı? Bebeğim yeni yeni emziğe alıştı emziriyorum da aynı zaman da biraz tedirginim meme reddi yapar mı diye. Sizce?
Minaa66 Gulce2023 benim kizim 40 gunluk birbkac gündür emzik vermeye basladim normalde gogsumu almaya calisinca agzini kocaman acardi emzik verdiğimden beri minik aciyor tipki emzik verince actigi gibi vermeye devam ediyorum ama red olmadi ama bu sıkıntı oldu bir dakika sonra fln kavriyor yine gogsu 10 gunlukken vermistik emzik ozaman meme reddi oldu bir gun boyunca uğraştık oyuzden erken verme taraftari degilim
Mazikeen Gulce2023 doğduğu gibi emzik verdim emziriyorum biberon da veriyorum hiç bir sorun yaşamadım 4 aylığız gerçi benim kızımım emme refleksi çok yüksek anne karnında bile hep emme hareketi yapıyordu 😁
Gulce2023 Minaa66 şu an iki buçuk aylık bebeğim başlarda vermedim zaten bilerek son günlerde elini çok emmeye başladı bende emzik veriyorum tutuyor ama bilemedim devam ettirsem mi bi sorun olur mu
Minaa66 Gulce2023 zaten 40 dan sonra cok guzel kavriyorlar sende bak redde dogru giderse ertele kuzum emzigi her bebek farkli cunku benim arkadaslarim hastanede verdiler emzik bebeklerine ben 10 gun sonrasina verdım red etti memeyi bir gun boyunca ugrastik