3aygokay- Kızlar erkek çocuk çok mu önemli illa herkesin oğlumu olmak zorunda 2 tane kızım var çok yıprandım bu erkek çocuk dan ne olucak yanı erkek olunca Allah ne veriyorsa hayırlısını versin bu etrafımdaki söylenmelerden çok yoruldum
Aysegul93 3aygokay- aman 2 erkek olsa bu seferde kızında olsaydı derler boşver. Benim oğlum var bir de şimdi kız olsa iyi olr diyorlar
19032020 3aygokay- benim de iki tane oğlum var (kinciye kavuşmaya iki hafta var Allah’ın izniyle ) bana da bir tane de kızın olsun diyorlar 🤦🏻♀️ Karışmadıkları bi Rabbimin işi kalmıştı. Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah. Evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur 🙏🏻 Anneye babaya vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
oglumubeklerken 3aygokay- offff herseyi kafaya takmasanız mi acaba? Bunda yıpranacak ne var Allah aşkına, Allah böyle uygun görüp böyle nasip etti evlat evlattır diyip kapatacaksınız birsey diyenin ağzını, ne alaka yani.
3aygokay- Aysegul93 gerçekten çok kırıcı oluyolar bırakın belki ben istemiyorum benim istememlemi oluyo
3aygokay- oglumubeklerken kusura bakmayın da bu ne sinir ya hayırdır bu şekilde cevap veremezsiniz siz bana
3yasakadarsifirekran 3aygokay- insanları memnun etmek zor arkadaşımın oğlu var ikinciye hamile bir arkadaşımızda inşallah kız olur diyordu 1 kız 1 erkek cinsiyeti belli oluncada ( kız) bir kız bir erkek kardeşler anlaşamıyorlar 2 erkek olsa birbirlerine arkadaş olurlardı diyor şimdi de 😅😅