Denizmavim hanımlar bugun çatlatma ıgnesının 12. Günü ıdrarda test yaptım negatif çıktı normalde 14 gün bekleyın diyorlar. Ben acele ettım acaba pozıtıf olur mu? Böyle bıseyle karşılaşan var mı ?
incir-receli Denizmavim pozitif olsa bile aldanmayın iğne yükseltiyor çünkü aşılamada 13. gün kan ve idrarda pozitif cıktı benim, hamileydim daha önce 14. gün 4.75 cıkmıstı yükselicek diye sevindim ama iğne yükseltiyormus meğerse
incir-receli Denizmavim yok kızım doğdu 3 yaşında aşılamayla bi farkı yok sürecin biri doğal ilişki biri de rahime enjekte edilen spermle oluyor işlemler aynı yani aslında
incir-receli Denizmavim 15. gün sabah tam net olur yinede içinize sinsin isterseniz kan verin kesin olsun
Denizmavim incir-receli yarın kan versem ya da pazar günü 14. Gün varsa çıkar tabı o zaman kadar adet olmazsam
incir-receli Denizmavim aynen öyle hayırlısı olsun insallah kaçıncı çocuğunuzu istiyorsunuz? diğeri normal yolla mı oldu? burda genelde anneler var çünkü yada ilk çocuğunuz mu olucak?
Denizmavim incir-receli ılk çocuklarım bu sekılde oldu ıkızler bız bı oğlan ❤️Bu 3. Olacak ıns Allah nasıp etttıyse doğuştan adet olmuyorum hıpo hıpo hastasıyım