Aysegullllalperen Arkadaşlar , bebeğim uykusuna geçerken genelde pike vs ağzına alıp emer gibi yada koklanir gibi yaparak dalıyor sakinlesiyormu yoksa başka bişi mi anlamadim , fikri olan var mıdır diye sormak istedim
Arasarden Aysegullllalperen uyku arkadaşı yapmış o şekilde güvenli uyuyor merak etmeyin benimde oğlum saçımı tutup kokluyor oynuyor öyle uyuyor 🫠
Hasanasaf66 Aysegullllalperen benim iki kardesimde o sekilde yapardi uykuya dalmadan once uyku arkadasi edinmis merak etmeyin🌸
Aysegullllalperen minnosanne0 hiç böyle düşünmemiştim , yavrum ya peki bişi falan onerirmisiniz yoksa sıkıntı olmaz herhalde dimi
minnosanne0 Aysegullllalperen 1-2 yaş etiketlemişiz sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yüzünü falan kapatmıyordur kendini kurtarıyordur diye düşünüyorum.
Aysegullllalperen Arasarden gülümsetti beni valla anneminde dikkatini çekince ki bilirsiniz annaneler neden vs diyince hemen sormak geldi nette bişi bulamadım😃
Aysegullllalperen Hasanasaf66 teşekkür ederim:) merak ettim bende aklıma şimdi geldi sizler diyince mantıklı geldi :)