Zeynepalya41 Kızlar üç aylık kızımın kulağını deldirmek istiyorum ama olurmu bilen arkadaşlar yazabilirmi🙃🙃
Sasah1441 Zeynepalya41 olur da çok erken değil mi ben hiç sevmiyorum bebeklerde nedense büyüyünce olması taraftarıyım birde hücre yenilemesi çok fazla olduğu için kapanadabilir
B_u_r_c_u_3761 Zeynepalya41 benim kızımda 5 aylık olacak bu ayın 12 sinde götürdüm eczaneye ama 6 aydan önce delmiyoruz 6 ayını doldursun dedi 1 ay sonra deldireceğim inşallah
Zeynepalya41 Sasah1441 anneannem hasta onun için deldirmek istedim torununun torununa hediye almış oldu dünya gözüyle görsün istedim
Zeynepalya41 B_u_r_c_u_3761 anneannem hasta onun için deldirmek istedim torununun torununa hediye almış oldu dünya gözüyle görsün istedim
Zeynepalya41 Maviskizimm anneannem hasta onun için deldirmek istedim torununun torununa hediye almış oldu dünya gözüyle görsün istedim
Sasah1441 Zeynepalya41 hımm 😔 geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin 6 aydan önce yapmıyorlarmış ben bilmiyordum
B_u_r_c_u_3761 Zeynepalya41 herkesin kendi kararı tabi bazıları çok karşı ama dediğim gibi kendi kararı ben 6 aylık olunca deldireceğim seviyorum kızlarda küpeyi😊 6 ay olunca ezcanelere götürün delen yerler var kuyumcularda deliyormuş ama steril değil pek sanki