Topisko Selam kızlar. 1 buçuk yaşında kızım var. Şimdiye kadar havlu kullandım. Artk bornoz almak istiyorum. Biraz büyük alayım büyüyünce de giyer diye düşünüyorum. Şöyle emiş gücü yüksek kalite bornoz öneriniz varmı. Siz hangi bornozu kullanıyorsunuz?
Elaogemnes Topisko english home çok güzel pofuduk pofuduk 😍yıkanıncada birşey olmuyor formu bozulmuyor
Topisko kxbxx livanurvealpinannesi61 Gly_87 incikko Akkebru gercektenyetooo Çok teşekkür ederim kızlar. Hepsine bakicam 🌼😊💕
Gly_87 Topisko milk&moo marka ,cok memnunum ,fiyat bi tık fazla ama parasini kesinlikle hakediyor 🥰🥰👍👍
mel1900 Topisko ORGANİCKİD. MARKANIN KUMAŞI OLDUKÇA KALİTELİ VE UZUN ÖMÜRLÜ. ORGANİK İPLİKLERDEN DOKUNUYOR KUMAŞLARI.
livanurvealpinannesi61 Topisko LCW dan almıştım ben link atamıyorum ama oraya bakın pembe lol bebekli çok memnunum kızım 4 yaşında 6-7 yaş aldım ben.
kxbxx Topisko milk&moo ürünleri güzel bebeğime havlusunu almıştım memnun kaldım bornozunu da almayı düşünüyorum.
Gly_87 hilalhsnygt yaaa evettt bi tik fazla oldugunu soylemstm 😄😄,ama o kadar makinede yikamama ragmen fln hala ilk aldgm gunku gbi👍👍👍