Deletedmom116 Nehirmasal direk çatalla ezip veriyordum ama bazen limon sıkıyorum her iki şekilde de bayılarak yiyor😋
Nehirmasal NaimeYilmaz bugün balık pazarındN aldığım adam bana balla karıştırıp ver dedi ben çatalla ezip verdim Bebeğim 10 ay 25 günlük
Cesurefe Ask17 6.aydan sonra yumurta peynir vs.kahvaltisinin icine karistirip veriyordum.deneyebilirsiniz
Nehirmasal Deletedmom116 yokbecanim Benbiranneyim ne güzel ben ilk defa verdim 4 azar azar kaşıkla yedi
Biricikask Nehirmasal muz yogurt avokado bir arada verdim benim oglum herseyi yogurtla yiyor corbslarina da katiyorum o sekilde yedi
pozitifanne Biricikask ya benim oğlumda herşeyi yoğurtla yiyor yoğurt çok seviyor sebze çorbalarına yoğurt eklemek zorunda kalıyorum hep başka türlü birşey yemek İstemiyor sizin de mi öyle
Deletedmom109 Çatalla ezip çok az zeytinyağı ekleyip verdim. Ben hiç yemem, oğlum biraz yedi ama oda pek sevmedi bence
Biricikask pozitifanne aynen oyle yogurt benim kurtaricim oldu ara oğunde muzlu yogurt veriyorum oglen ve aksam ne yaparsam mutlaka yogurt koyuyorm icine az once kabak pirinc sogan sarmizakla corba yaptim yogurt ekledim afiytle yedi😊
TgcDvc Nehirmasal yoğurt seviyorsa mutlaka yoğurtla karıstırıp verin diğer türlü güzel olmuyo pek.. ben catalla eziyorum yoğurt ve ceviz koyuyorum
[silindi] Nehirmasal çatalla ezip bugün tattırdım yedi biraz. İlk denemelerde direk vermek daha doğru bence tadını alıp sevip sevmemesinin netleşmesi için. Sonrasında pekmezle / yumurta sarısıyla / muzla karıştırarak ayrı ayrı denenip çeşitlendirilebilir.
pozitifanne Biricikask valla aynııı bizi anlattınız ya yoğurtsuz bişey yemiyor güzel birşey galiba bu durum🤔😊
Biricikask pozitifanne kemik yapisi icin calsiyum önemli ve mama aldigi icin de yetersiz kalacaktir cok sukur ki yiyor seviyor yogurdu canim bu cok guzel birsey tabi ki 😊
Defne07 Nehirmasal benim kızım şuan 9 aylık ve ben 6 aylık olduğundan itibaren sabahları çeyrek veriyorum. Bir avokadoyu dört parçaya bölüp streç folyoya sarıp deridondurucuya atıyorum her sabah bir tane çıkarıyorum yarım saatte çözülüyor. Yediremediğim bir sabah bile olmadı bu zamana kadar.