Tubik57
Öncelikle moralini kesinlikle bozma ve sürekli dene bebeklerin doğasında emmek var mutlaka seni emecektir. Oğlum 6 aylık defalarca neredeyse her büyüme atağında meme reddi yaşadık . Evet moral bozucu biliyorum ama kesinlikle pes etme aç kaldığı ve emmediğğ zamanlar mecbur biberonla ya mama ya da sütümü sağarak verdim sütünü sağman sütünün devamlılığı için önemli karnı doyup sakinleştikten sonra 1 saat arayla hep teklif ettim o inat ettikçe ben daha çok inat ettim ve sonuç hep başarılı oldu ara sıra hala memeyi red ettiği zamanlar oluyor ona biraz zaman tanıyorum ve tekrar deniyorum . Uykuya dalmaya başladıkları an en çok emdikleri an oluyor mutlaka uykuya dalarken emzikle dalıyorsa emziği ağzından çıkart memeni hazırda tut ve teklif et bir kere almazsa 3 de 5 te mutlaka alacaktık . Emmiyor diye pes etme her defasında sık sık teklif et ve memeyi kabul ettiği gün asla acaba yeteri kadar emiyor mu karnı doyuyor mu diye endişe edip biberonla mama verme çok zorda kalmadıkça tekrar biberonu hatırlatma aç kalsa bile sık sık emmek isticek ve karnını bir şekilde doyuracaktır merak etme. Bebeğinizle keyifli günler dilerim ☺️☺️