AnneOlmakCokGuzel Kızlar merhaba, çok yakın zamanda işe başlayacağım tekrar. Bebeğim şu an 2 aylık ve sütümü sağıp bırakmam gerekecek, elektrikli süt sağma makinası olarak neyi önerirsiniz kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi 😊
Bernaebu AnneOlmakCokGuzel canim benimde hem elektrikli tekli lansinoh var hemde manuel lansinoh var bebegime sutumu sagarak veriyorum emmiyor cunku,sana tavsiyem ben elektrikli olan ile 20 dk bir gogus 20 dk digeri 40 dk da anca 100 cc sut cikariyordum.yani cc sutune bagli tabi.ama manuel olani kullanmaya basladigimdan beri 10 dk da 100 cc sut cikariyorum evet biraz bilegim agriyor ama cok cabuk sagiyorum inan rahatladim manuel bana cok daha kolay ve sagma suresi olarak isa geldi.hemen bosaltiyorsun goguslerini
Esrefinannesi Philips avent oneririm ben kullaniyorum temizlemesi ve parcalarini birlestirmesi de cok kolay
AnneOlmakCokGuzel Bernaebu canım bende de wee nin Manuel olanı var ama ben hiç sağamıyorum yarım saatte tek göğüsten 50 cc zor çıkıyor, iş yerinde o kadar vaktim olmayacak onun için elektrikli almam gerekiyor ☺️