Burcuhiranur Kızım 5 aylık oldu ve her yemek yememize çay içmemize çok heyecanlanıyo istiyor gibi ama ek gıda için 6.ay beklememiz mi gerekiyor başlamam gerekirse ne vermeliyim doktora gitsem ne diyeceğim
Kbetul Burcuhiranur ben doktora gitmedim açıkcası 4 ay 20 gün olduktan sonra ufak ufak tattırmaya başladım 3 gün kuralını araştırın bakın bi şunan 5 aylığız yine veriyorum öğün olarak çünkü bebeğim mama ile besleniyor maması özel sindirim problemi olduğundan ve çok çabuk acıkıyor bu yüzden ek gıdaya başlamak zorunda kaldım
Yeniannee_ Burcuhiranur çocuğunuzun kilosu iyiyse mama ile beslenmiyorsa ek gıda için 6. Ayı doldurmasını bekleyin diyorlar bizim doktorumuz tattırmama bile izin vermedi çok hevesli olmasına rağmen. Ama mama ile besleniyorsa veya kilo sorunu varsa çoğu doktor erken başlatıyor diye biliyorum. Bu bebekten bebeğe değişen birşey doktorunuza sorun direkt önerdiği şekilde devam edin
Hasretkmrc1 Kbetul bizde 4 ay 23 günlüğüz kızıma bugün yoğurt verdim 4. 5 kasık ama sevemdi ki bilmiyorum istemedi kızım da sadece mama ile besleniyor ve çok çabuk acıkıyor neler vermem lazım
Kbetul Hasretkmrc1 ben hero babynin toz gece mamasından aldım pakette iyi geceler yazandan +4 ay olanından gece 5 ölçek mama yapıyorsam 1 ölçek ondan koyuyorum gündğz de sık mama ve kavanoz mamaları falan veriyorum yoğurdu sevmediyse bebek bisküvisini içinde ezip verebilirsin ben öylr yapıyorum