seninananbirmelektioglum Kızlar başına gelen var mı acaba oğlum bir kere düştü o zamandan beridir korkuyo yürümüyor tam başlıyor yürümeye hop yine başa dönüyorum iki gün yürüse üçüncü gün yine korkup desteksiz yürümüyor başına gelen var mı
sadekahve_bitter seninananbirmelektioglum başımıza gelmedi ama normal öyle olması üstüne gitmeyin bence unutur oyunla karışık çağırın gelmesini isteyin
seninananbirmelektioglum sadekahve_bitter oyuncak gösteriyorum yada kumandayla oynamayı seviyor onu gösteriyorum yok farkinda olmadan bırakıyorum çok güzel geziyor nasıl farkina varıyor korkuyor koşarak bana gelip tutunuyor
Ygmrss seninananbirmelektioglum iki eliyle tutabilecegi bir top kova oyuncak gibi seylerle unutup yuruyor
Ygmrss seninananbirmelektioglum bizim denilk yürüdü sonra bi sure yurumedi sonra urkekce basladi falan.aslinda yurudu ve hep yuruyecek diye dusunmemistim o gecis surecini
seninananbirmelektioglum Ygmrss benimde çok geç yürüyecek gibime geliyor çünkü çok korkuyor korkusunu nasıl yenebilirim bilmiyorum