Acirit Kızlar bebeğim 3 ay 17 günlük çok az mama yiyor bugun en son 11:15 de 120 ml yedi ondan önce 8 de 120 geve 5 de 100 yine gece 2. De 130 ağlamıyoda emzikte yok ağzında sürekli ama çok az uyuyo 15 dk falan ondan olabilir mi
Miraninannesiiii Acirit sma confort kullanıyorum benim bebeğim hiç 120 150 içmez hep 60 90 arası ve son 10 gündür hiç kilo almıyor aptamile geçeceğim galiba mamayı sevmiyor yine sizinki çok içiyormuş ve iki 3 saatte bir içiyor
Acirit gozleri_deniz1 yok gazı falan yaa bi görseniz dersiniz gaız galan olmaz dıruyo oynuyo kendi kendine
Acirit Yagmur988 ayy gerçekten galiba araştırdım şimdi ee nasıl geçicek eee bazen istiyo hemen alıyo biberonu mu değiştirsem
Yagmur988 Acirit Canım ben 2 aydır mücadele ediyorum inşallah geçici bir süreçtir çözüme kavuşturamadim mamayı biberonu red ediyor uyutup veriyorum ben bebeği içsin diye zorlama tek tavsiyem daha çok red ediyor
Acirit Yagmur988 ya biz de öğleden sonra oluyo sadece gözlemledim de mesela 1 de yedi şimdi istemiyo verdim yok zorla olmuyo sabah deli gibi mama diye ağladı allahtan. Eeee uyumuyosa nasıl yapıyosun ağlamıyo mu açlıktan
Yagmur988 Yagmur988 Gün içinde de bı iki kere Kendi istiyor ben alıştım artık ilk başlarda aşırı üzülüyordum kilo vercek vs diye ama saldım ek gıdaya da başladım ben mama içmediği için 2 yemek kaşığı yoğurtta yiyor gün içinde