merveyildirim06 çok geçmiş olsun. Bütün kıyafetleri poşetleyip balkona koyun ve kendiniz için sadece 2-3 adet kıyafet bulundurun dönüşümlü olarak yıkayıp yıkayıp giyin. Balkondakilere 1-2 hafta kadar dokunmayın kıyafetlere dokundukça bulaşıyor en kesin çözüm bu oldu. Evde sabah akşam süpürge yapın, her yeri sıcak sirkeli su ile silin özellikle buharlı temizleyici varsa çok güzel olur çünkü su buharı bu arkadaşların en büyük düşmanı. Bizim yoktu her yere ütü buharı sıkıyorduk ve kıyafetleri, çarşafları, yatakları, koltukları sürekli ütülüyorduk. Evde çorapsız gezmeyin, dokunduğunuz yerlere sürekli sirke sıkın. Fısfıslı bi şişeye koyup duştan sonra vücuduma da sıkıyordum kaşıntımı azaltıyordu 🙈 Halıları kaldırmıştık biz bir de. 3 farklı krem kullandık ama metrin krem ile atlattık, ben 2 hafta boyunca günde 3 defa sonrasında da emin olana kadar kabarcık gördüğüm, kaşınan her yerime sürdüm yani 2 ay kadar aralıksız kullanmışımdır. Bir de duşta çeyizimdeki örgü lifleri kullanıp her duştan sonra yıkayıp değiştirdim. Cildinizi sürekli nemlendirin tamamen kaybolunca bile kaşınmaktan cilt harap olmuş oluyor nemlendiriciyle toparlanıyor. Hindistan cevizi yağı da parazitlere karşı etkili olduğu için ben onu kullandım.