Betulllll27 Kızlar ben yüzümdeki tüylerden rahatsızım ve alıyorum ama iple almak ağdayla almak artık yoruyor ve sürekli kuaföre gidemiyorum pihlips lazer epilasyon aletinden bahsediyor herkes memnun alıp kullanıp memnun olan var mı aranızda tavsiye eder misiniz
Bebegim_28 Betulllll27 bende remington var yani bekarken annemle aldık onda kaldı, düzenli yaparsanız faydası oluyor ama ben pişman oldum güzellik salonuna gitsem daha iyidi dedim
Alissinannesi Betulllll27 bende kullanıyorum Philips lumea ben ilk ciktiginda almıştım düzenli kullanmadim ama etkisi çok büyük kılları tamamen bitirmiyor sadece geç çıkmasını önlüyor ya da ben düzenli kullanmadığım için öyledir bilmiyorum ama baya işe yarayan bir cihaz tabi güzellik merkezlerindeki etkiyi beklememek lazım ama işe yarıyor ben dört beş ayda bir alırım kılların oda tek tük çıkıyor zaten çok değil düzenli yaparsanız belki daha fazla fayda sağlar
Mom098 Betulllll27 eşime kullandım 😂😂 benim yüzümde yok çünkü. Yüz alma kalemi var onunla eşimin sakal üstü yanlarini aldım atış yaptık işe yaradı cidden 😂
Mom098 Betulllll27 yok kararma olmadı çok geç çıkıyor Hiçbir cihaz Tamamiyle bitirmez maalesef Ömrünü uzatır
Acemianne2807 Mom098 kac gunde cıkarıyor birde tek başına yapabiliyor musunuz acıtmıyor mu ve kaç yılldır sizde
Mom098 Betulllll27 Philips bri921 Acemianne2807 şöyle ilk aldığımda 10 günde bir atış yaptım zaten uygulaması var sana telefonuna uyarı gönderiyor. Sonra ayda 1 yaptım Ben daha önce lazere gitmistim çok az çıkıyordu Şimdi 2 ayda bir falan atım yapıyorum Tüm vücut 15 dk 😂 2 senedir kullanıyorum Ama hamilelik emzirme çok aktif kullandım hamilelikte 5.aya kadar kullandım su an emziriyorum 6.aydan beri kullanıyorum hamilelik ve emzirme sürecinde çıkanlar belli bile olmadı. Hiç acımıyor
turnakusss Philips Lumea kullanıyorum ve çok memnunum. Düzenli uygulayınca resmen azaltıyor, uzun süre çıkmıyor. Öneririm.
Bebegim_28 Betulllll27 ya çok yavaş yapıyor güzellik salonunda arkadaşım tüm vücudu 45 dk da yaptırıp çıkıyordu benim tüm vücuda yapmam için en az iki saat uğraşmam lazım buda gözümde büyüyordu yapasım gelmiyordu, ve genital bölgeye aslaaaa yapamıyorum çok felaket acı veriyor