Sevoinci Ozgen ilk zamanlar uzun uzun emerdi hatta doğduğu gün 50 dk emmişti tek memede 😂 şimdide yine 20 dk rahat duruyordur tabi on dk aktif emiyor gerisinde konuşuyoruz 4 aylık olacak
Ozgetfkc Ozgen 2 ay 4 gunluk keyif yapiyor ise 30 dk yi bile buluyor karnini doyurmak icin cok az kalir cunku gun icinde sık sık emzirdigimden acligini hissetmiyor
coksukur04 Ozgen benimde 30 günlük duruma göre değişiyor en fazla 15-20 dakika oluyor uykudan uyanmışsa falan
Berra_K hayalperest2310 benim de tsm iki aylik beş dakika bile sürmüyor inan bazen red ediyor gazdan sanırım
Defnesare15 hayalperest2310 sütünüz çok mu ben 20 şer dk emziriyorum çünkü hoş sonrasında kusuyor ama.5- 10 dk aktif emiyor sonra yavaşlıyor.
Babyk02 Tam 3 aylık oldu bugün değişiyor aslında 2-3 saat emmediyse o memeyi bitirene kadar bırakmıyor normalde 10-15 dk sonra oyun 😁❤️
-yavrukus- 2 ay 3 günlük oldu 1 haftadır emek istemiyo zorlaya zorlaya tutuyorum ilk 5 dakika hiç bırakmıyor sonrası konuşuyor gülüyo şirinlik yapıyor👶😘 doktora sordum normal dedi 4 dakikadan az 30 dakikadan çok emiyorsa hiç bir sıkıntı olmaz dedi meme redi mi diye sordum artık büyüyor gayet normal dedi sık sık emiyo ama 5. 10 dakika emiyo sonra en fazla 1 saat sonra yine emiyo uykuya dalarken çok emiyo o zaman rahat uyuyo karnı tok olunca
Miniktirtil -yavrukus- bizimse o kadar değilken ki bazen saat başı bazen ⅔ saatte bir emiyor ama sizin gibi bu aralar memeyi almak istemiyor zorla alıyor ama emmede sıkıntı yok ,sizde devam ediyor mu
gzmdasss -yavrukus- benim bebeğimde 1ay 17günlük 1 haftadır sizin gibi şikayetlerimiz var uyandığı gibi çok güzel emiyor ama daha sonra ara ara emzirmeye başladığımda istemiyor ağlıyor ağzına memeyi alıyor sonra diliyle ittiriyor zorluyorum bazen poposuna pışpış yapıp kafasını biraz mememde tutturunca tutup birazcıkta olsa emiyor bende korkuyorum meme reddi mi acaba diye. Meme reddi nasıl oluyor ki bilginiz var mı?
Hale_hale Her iki memeyi 10ar dakika emiyor genelde 2 3 saatte bir. Ben ayiriyorum memeden, cok emerse kusuyor, kendi bırakmıyor. Bıraksak 1 saat emer. Yatmadan once ve sabah ilk uyandiginda 15er dakika emiyor. 51 günlük
buse8524 Aylinayliz50 sarılığı var mı ya da kilo kaybı benim bebeğim de öyle ama sarılığı düşmüyor hastanede yaptırıyorlar sürekli daha 15 günlük bebeğim
Esada Aylinayliz50 pekikaç saat süreyle veryosunuz benımde bebegım cok kısa emıyor sonra kendini atıyor emmek ıstemıyor 3 aylık doyuyomudur bılmıyorum