Hsssss Merhaba arkadaşlar bebğim 6.5 aylık tadımları yaptk öğün veryoeum şu an ama sizce kaç öğün vermeliyim nası ilerliyorsnz neler yediryorsnz yardımcı olurmusunz
Badeninannesi1 Hsssss tadımlardan sonra bir gün kahvaltı bir gün ögle ögünü gibi tek ögün verseniz yeterli olur
Hsssss Badeninannesi1 ya bilmyrm kafam karıştı sağlık ocagndaki hemşire üç ana üç ara öğün verebilirsin dedi ben kahvaltı ve akşam çorba veriyorum gece meyve öğünü versem gayet hevesli yiyor n yapmalıyın bilemedim bazı yerlerde çay bardağını geçmemeli öğünü diyorlar oğlum bir kase çorbayı gayet içiyor çıkarmıyorda
Melmus Hsssss canim yiyorsa ver bizde yememesindem sikayetciyiz emiomu ekstra emzirme disi ne kadar aliyorsa yesin rahatsiz olmuyor diosan sabah glen aksam verebilirsin aralardada emzir
Badeninannesi1 Hsssss 3 ana 3 ara ögün inanın cok cok zor yani benim kızım 19 aylık ve 3 ana 2 ara ögüne yeni gectik 7.aya kadar tek 9.ay itibariyle 3 ana 1 ara ögüne baslayabilirsiniz bem böyle ilerlemiştim hatta 10.aya kdar 3 ana ögün bile zor oturdu
Hsssss Melmus emiyo canım aralarda hep emiyo bazen çorba üstüne bile emiyo biraz iştahhlı bir bebek 🙈