bbmoms Tatli_Bir_Anne_ merhaba Bebeğinizde gözünüze çarpan kafasında şekil bozukluğu da var mı çap olarak mı önde gidiyor nöroşirürji bakıyor bu bölüme İstanbul bursa Ankara için doktor tavsiyesi verebilirim geçmiş olsun
Kuzeymomss Tatli_Bir_Anne_ Kaç cm doğdu şuan kaç aylık kaç cm? Boyu kilosu ayı nedir? Belki daha açık yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar
Lidyos Boy, kilo ve baş çevresi hangi persentil aralığında ona bakmak lazım. Orantılı bir büyüme mi? Orantısız mı? Ve bıngıldak ne durumda?
Tatli_Bir_Anne_ Lidyos Bilmiyorum ki, şimdiye kadar sürekli ölçümlerini yaptırırım kimse hiçbirşey dememişti..
Tatli_Bir_Anne_ bbmoms Çap olarak önde gidiyor dedi. Herhangi bir farklılık görmedim ben. 7 ay 9 günlük, her ay birden fazla doktora gitmisligimiz var kimse bisey demedi. Istanbul ve ankara için doktor tavsiyesi alabilirim. Inşallah ciddi birşey yoktur.
Tatli_Bir_Anne_ Kuzeymomss 47cm doğdu, 2300gr ve 34. Haftada prematüre doğdu. Şimdi 7 ay 9 günlük, 70cm, 8500gr.
bbmoms Tatli_Bir_Anne_ İstanbul Adnan Dagcinar Ankara Harun Demirci İnşallah yoktur bu hocalardan birine gidin muhakkak alanında uzman ikisi de İstanbul’da bir de mehmet özek var ama özelde giderseniz acıbadem de
bbmoms Hilallllll evet sizin kafa iri sis gibi mi hidrosefali geldi aklıma ama açıkçası tam bilmiyorum onu bu kişiler ona da bakıyor
Hilallllll bbmoms yok formu ben açmadım da bizde skafodan ameliyat olduk adnan hocada kaskta ikinci ayımız 😀 isimleri görünce anladım sizde de mi var o durum