Cok zor bi surecti halada oyle tiksindirmeden napabilrm birsuru ebeyle konustum ama bende bitiyo tabi ki eblerin soyledigi bir cok sey denedim plates topu uzerinde ziplmaktan popom duzlesti resmen ayakta banyoda muslin ortunn altinda sagdigim sutu sıkıp meme vermeler daha bir cok yontem ben annemle ayri sehirdeyim pskljm oyle bozuldu ki esim alip ailemin yanina goturdu once allahin sonra annemin sayesinde beni oyle guzel yumusatti ki ben evde almynca sinirleniyodum artik sabrim kalmamisti annem once her bebek emmez mama verende buyuyo diyerek bu dusunceyi yerlestrdi kabullenmem zor oldu ama kabullendim tamam dedim yarin mama alicam yeter artik sonra annem sakin sakin bi dene bi dene surekli denedim ben sakin oldugum icin almaya basladi emmiyodu ama aglamiyoduda surekli annemle devam ettik ben emzrrkeb annrm beni surekli sakinlestrdi uc gub oluyo evime doneli ve bugun hic sagmadim az emdi ama olsun inanin karnim doydu bugun lutfen hemen pes etmeyin lutfen ben basardysam ki bebegim kolik bir bebek 3,5 aydir uyku yok hic bisey yok hi birde sessiz ortamda ve ayni yerde emzirdim allahim kimseye yasatmasin bu durumu simdi duam bebegimle ve bu durumu yasayan herkesle