geceuyumayanne1 Kizlar kızım 2 yaşında bu yaz mevlüt yapacam evde nasıl giyinmem gerekiyor beyaz elbisem yok şuanlikda alamam sizce beyaz gömlek ve altına kumaş pantolon giysem olmaz mı fikirlerinizi yazarmisinizz ?
Mervetnl geceuyumayanne1 ben benek mevlütünde evde olan çiçekşi bi elbise giymiştim bu tarz şeylere yapılan masraf çok ekstra geliyor bana 😌 Bence elinizde kileri giyin tertemiz mis
Melis1706 geceuyumayanne1 ben beyaz elbise bulamadim internettende alamiyorum cunku deneyipte gormem lazim 2 hafta once yaptim ucuk pembe aldim kisa kolluydu uzun kolluda bulamadim ya beden kalmamis ya da renk bulamamistim kizimda 6 aylik kinasinla beraber yaptim o yuzeen ona yabru agzi denir turuncuya yakin acik bir ton oyle elbise icine beyaz zibin beyaz kilotlu corapla giydirdim sonrasinda kina yakarken kaftan giydirdim
Rez geceuyumayanne1 bence beyaz şart değil ben Mevlüt okutunca ilerisi için de düşünüp almıştım ihtiyacım da vardı , etek gömlek almıştık tam bir elbise gibi de duruyor , ayrı ayrı da kombinleniyor, yazlık elbiseniz varsa o da olur
Tatlican geceuyumayanne1 Ben pantolonu önemsememis gibi bukuyorum evden herhangi bir elbise giyebilirsiniz beyaz şart degilki ben pembe giymistim