Kedilibebekliacemi Merhaba sevgili anneler, fotoğrafını paylaştığım mama sandalyesini almayı planlıyorum ama çok fazla mama sandalyesi hakkında pişmanlıklar yaşayan anne yorumları okudum burada, sebebi ise genelde büyüyen bebeklerin ayağa kalması, devrilme gibi güvenlik problemleri. Pişman olup 2 kere ürün almak istemiyorum çünkü aldığım bazı şeyleri keşke farklı alsaymışım diyorum. Bu kez ben de almadan önce burda bir sorayım dedim. Bu ürün bana güvenli ve kullanışlı gibi geldi. Yorum yapar mısnız ona göre bugün alıcam ya da başka ürünlere yönelicem. Teşekkürler🌸🌸
Zeliff Kedilibebekliacemi hangi sandalyeyi alırsanız alın biraz büyüyünce ayağa kalkıyorlar malesef takipte olmak lazım😅 bunu arkadaşım kullanıyordu memnunum demişti.
BuzluKahve Kedilibebekliacemi bunu değil ama buna benzer chicco kullandım. Eğer sürekli mama sandalyesi yeri değiştirmeyecekseniz (biraz ağır bunlar) gayet güvenliydi benim kullandığım. Hatta kızımda neredeyse 5 yaşına kadar tepsiyi çıkarıp yüksek sandalye olarak kullandım. Bir de ikea var. O daha pratik, temizlemesi kolay ve hafif. Ama onun kemerlerini 1,5 yaş itibariyle açmaya başladı.
Kedilibebekliacemi Zeliff 😂😂😂 anladım yani işte maksimum güvenlik aradım bi şekilde. Teşekkür ederim❤️
Kedilibebekliacemi BuzluKahve ayy sayenizde chicconun kapanır modeli olduğunu öğrendim:)) ben kapanır model görmemişim ondan başka markaya kaydım zaten. Şimdi araştırdım bilmiyordum çok teşekkürler tericihimi chiccodan yaparım tabiki🌸🌸🌸