orguormeyisevenanne Kızlar 25 senelik evde oturan var mı şimdi ilanda gördüm 25 senelik yazıyo bina dışardan da düzgün temiz gözüküyo içinin her yerini de yaptırmışlar sıfır daire gibi sizce satın alınır mı? sizin evleriniz kaç senelik sağlamlığı nasıl olur
Elika00 orguormeyisevenanne 25 senelik ev muhtemelin sağlam değildir binaya test yapılmış mı !ç? Bizim binamızda eski haftasonu toplantı var sanırım çürük raporu çıktı
Berilsmom13 orguormeyisevenanne alınmaz canım şahsen ben şu zamanda eski eve para verilmesi taraftarı değilim canımız daha önemli mal gitsene can kalsın en azından
orguormeyisevenanne Elika00 Hiçbir fikrim yok sadece ilanda gördüm direk buraya yazdım eşime bile sormadım daha😂 Malum evler pahalılaştı artık yenilerden alma durumumuz yok eski evlere bakıyorum..
Melis1706 Berilsmom13 yeni evlerde oyle annenin biri haberde cikmisti sifir herseyi tam kalite malzeme diye ben kizima mezar almisim demisti.ben elektrik uzerine bir firmada muhasebecilik yaptim o kablolari alirken olsun hic markasina bile bakmayan musteriler vardi en ucuzu olsun en ucuzu olsun deyip duruyorlardi kimiside parasinin hakkini vererek en kaliteli olsun diyordu hic oyle disardan yepyeni durduguna asla bakmayin bende isin icine girince cok gordum cunku
Berilsmom13 Melis1706 elbette zaten aslında olay eski veya yeni değil artık yenilerde araştırılmalı ama göz göre görevde eski binaya tonla para verilmemeli