Feyzosumunannesi Kızlar öğlene bebeklerinize neler yapıyorsunuz çorba dan sıkıldı artık daha doğrusu herseyden hic birsey yemek istemiyor ne yapabilirim şunu yaptım bebeğim severek yiyor dediğiniz tarifler var ise lütfen yazarmisiniz
Elika00 Feyzosumunannesi ben bugün köfte yapacağım buzluğumda vardı çıkardım. Patates tost yapabilirsiniz isterseniz farklılık olur
Serapsfb Feyzosumunannesi dis zamani hic zorlamayin muzlu pirinc unlu bebe biskuvisi falan deneyin en azindan tatli bir iki kasikta olsa yer
Feyzosumunannesi Elika00 Ağzını kilit yapıyor 12 aylık sanırım diş çıkarıyor henüz 1 dışı var diğerleri hep kabarmış hiç birsey yemek istemiyor
Feyzosumunannesi Elika00 gun boyu birsey yemeden duruyor onu da denedim 🥺 artık oyun oynayıp şekilden şekile girerek yedirmeye çalışıyorum bazen kanıyor bazen asla
Elika00 Feyzosumunannesi bilemedim canım patates tost verdin mi hiç çocuklar çok seviyor içine peynir falan da koyarsın besleyici olur peynir yumurt
Feyzosumunannesi Elika00 peyni yumurta sabahları veriyorum birtek sabahları güzel yiyordu 3 gündür onu yemez oldu mama da 2 aylıkken bırakmıştı anne sütü alıyor onu da gece yatarken emiyor sadece emmek bile istemiyor
Feyzosumunannesi Serapsfb kaşık maması ve bebe bisküvisi veriyorum sadece bunları yiyor içine peynir pekmez badem ceviz koyuyorum 4 5 kaşık anca alıyor buna da şükür diyorum yemek yemek istemiyor cnki
Serapsfb Feyzosumunannesi benim ikiz bebeklerimden biri de oyle suan disten dolayi o da corba seviyor bende onu veriyorum hatta doktorumada sormustm yemiosa zorlama gerekirse bes gun ayni corbayi icir demisti sevdigi icin