Melikeyesill Ek gıda için mutlaka alınması gerek dediklerinizi bu postun altına yazar mısınız? Mesela en önemlisi hangi mama sandalyesini önerirsiniz? Silikon tabak, bardak ilk aşamada önemli mi?
Elika00 Melikeyesill mama sandalyesi bütçene göre.. mutlaka yapışan tabak ve uygun çatal kaşık al başka birşeye gerek bile yok
Serapsfb Melikeyesill e bebekten almistm mama sandalyesini memnunum ikeadandw alablirsiniz butceye gore.bardak ilk zamanlar onemli degil blw yontemi uygulucaksaniz eger oioi slikon tabak ve kasigini oneririm.ayrica meyveleri icin mutlaka cam rende alin
egesmommm Melikeyesill chicconun ana kucağı olan mama sandalyesinden aldım buharda haşlama aparatı aldım trendyoldan sebzeleri pişirmek için cam rende aldım silikon uçlu kaşık meyve süzgeçi aldım vakumlu mama tabağı bardak almak istiyorum daha geçmedik bizde ek gıdaya önlük alacağım farklı tarifler denemek için iki tane ek gıda tarifi içeren kitap aldım internetteki tarifler çok kafamı karıştırıyor çünkü
Qunqnir Ben mama sandalyesini a101den aldım gayet güzel. Çevremde bebek sahibi olanların hepsi pahalı olmasına gerek yok hepsi aynı dediler