Mthnmmy Merhabalar çocuğum 1 yaş 4 aylık, çalışacağım için mama başlamak istedim hipp mama aldım ama istemedi beğenmedi içmedi kontorl ettim balık kokusu gibi bir koku geliyordu bu yüzden olabilir gibi geldi sizde de kullanıp böyle sorun yaşayan var mı ? Ya da mama kabul etmesi için ne yapabilirim.Şimdiye kadar emzirdim hiç mama kullanmadım. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
livanurvealpinannesi61 Mthnmmy hipp öyle malesef tadı kokusu çok ağır oğlum da hiç sevmedi zorla içerdi. Evolvia ve aptamil sevdi sadece.
canparelerim Mthnmmy oğlum hippin combiotic olan mamasını sevmişti hep onu kullandık21-22.ayına kadar. Ondan öncede Aptamil kullanıyorduk. Hipp aslında güzel bir mama, siz hippin hangisini aldınız. Balık kokusunda da haklısınız içeriğinde balık yağı var , o koku ondan ama ona rağmen benim oğlum ilk seferde içmişti onu hiç reddetmedi.
kayraninannesiiii Mthnmmy bebeğim 9 aylık doğduğundan beri hipp kullanıyoruz, güzel bir mama. Hemen hemen aslında bütün mamalar öyle kokuyor. Alışkın olmadığı için tadı değişik gelmiş olabilir. Aslında bebeğiniz büyümüş mamaya başlamanıza gerek yok. Aksine 1 yaştan sonra azaltarak kesin diyorlar. Bence hiç başlamayın
turnakusss Organik olsuğu için doktorumuz ilk başta Hipp alın dedi ama onca para boşa gitti çünkü bebeğim kesinlikle istemedi, diliyle hep reddetti. Doktorumuza bildirdiğimizde aptamil başlayalım dedi ve yaklaşık 1 aydır aptamil içiyor, çok sevdi😍