Bxjxnzbzj Balkizlarim yo bakın ben bu uygulmardan cok kaznadım sadece daver edeceksin eşini anneni falan
ahlassss Bxjxnzbzj bende anlamadım o işi nasıl yapmamız gerekiyor kendimiz mi yeni açcaz açtırdığımız kişininde 10 günde 30 dk video izlemesi gerekiyor sanırım değil mi
PatronBebek Bxjxnzbzj kullanmıyorum 100 binde verse kullanmam. İnsanları nasıl bir bataklığa çekmeye çalışıyorlar iğrenç
Bxjxnzbzj PatronBebek aslında haklısınız ama tıktokta sevmedgim video cıkınca ilgilenmıyorum basıyorum genelde yemek videosu cıkıo
sezer2022 Bxjxnzbzj bende hiç indirmedim ama annem hastası 🙈 sürekli Kabe’yi hocaları takip ediyor yani sapıklığıyla nam saldığı için herkes korksada valla annem hep ilahi vs takipçisi 😂😂
Balkizlarim Bxjxnzbzj reklâm yapıyorsunuz siz bence çok şey derken ☺☺ Çok önemli olduğunu düşünmüyoruz kullanmayanlar olarak 🙊
Bxjxnzbzj Balkizlarim kız tıktokun ne reklmanı yapcam ben kullamaöadım isteyen varsa diye bilgi aktradım yani
gozleri_deniz1 Bxjxnzbzj aktif kullanmıyorum. Arada indiriyorum ama saçma sapan insanları izlemek için değil. Komik yada yemek vs gibi videolar için🌸
Alinealoneee Bende gereksiz görürdüm yeni yeni Kullanmaya başladım ekonomi borsa o tür şeyleri takip ediyorum profilim gizli profil resmim yok saçma videolar çıkmıyor önüme ilgilendiğim videolar çıkıyor