Mamay Wellcare mi Ocean mı hangisini almalıyım ? En saf içeriğe sahip olanı tercih etmek istiyorum. Kullanan var mı ?
hayalperestbirealist Mamay ben ocean kullanıyorum. Cok memnunum tavsiye ederim. Içeriği de tertemiz 😊
Janss Mamay Sprey şeklinde . Doktorunuz farklı doz önermediyse günde 1 puf . 400IU olanı almanız gerekir bebek için 🤗
hayalperestbirealist Mamay ister sprey ister damla seklinde kullanabiliyosunuz iki aparat da çıkıyor icinden. Ben sprey kullanıyorum 1 puf pratik oluyor. 1puf 3 damlaya denk geliyor
Prensesannesioldm Bende gecen gittim saglik ocagina alacam ocean damla desim saglik ocaginin vsrdigni kullanmak istemiyorum icerik ayni etiket farki gerek yok dedi 🤔
Ela41 Gamzecet biz 4 aylık olduk saglık ocagın verdıyı de_ viti kullanıyoruz doktorumuz boyle bıseyden bahsetmedı tesekkurler cvp için
Gamzecet Ela41 Rica ederim canım bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum doktorumuz değiştirdi alerji den dolayı eczacı da içeriğinden dolayı önermiyoruz zaten demişti ama tabiki oda kullanılabilir kullanan çok kişi var 👍