gozleri_deniz1 Merhaba anneler🌸 bikini göbek ve popo bölgesine lazer yaptırmayı düşünüyorum. Aslında hem utanıyorum hemde korkuyorum acıya dayanıklı değilim. Lazer yaptıranlar soğutucu için krem yada sprey kullandıysanız paylaşabilir misiniz?
Sdfky gozleri_deniz1 buz lazere gttim. Hiç acımadıı ki benim canım çok tatlıdır. Ve çok memnun kaldım. Buz lazer düşünebilirsin. Makine farkıda var tabi benim makine diod du galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Asyaveannesi04 gozleri_deniz1 evlenmeden önce yaptırdım tüm vücut buz lazer değil ama aleksandr makinası ile 5 sene oldu tek kıl yok vücudumda ara ara bikini bölgesinde tek tük var oda sordum çok normal dendi
sezer2022 gozleri_deniz1 genital bölge hariç popo bel ve göbeğe buz lazere gidiyorum canım 🥰 bi sıcak üflüyor bi buz o yüzden yanma olmadı
sademinannesi Sdfky buz lazere diğer lazer gibi etkili değil diyorlar bende buz lazer düşünüyorum ama kafam karıştı. Kaç sene oldu sizin yaptıralı acaba ?
Sdfky sademinannesi tüm vücutta bitmesi tamamiyle hormonsal anlamlara bağlı ki tamamen bitmiyor bence herkeste kolay kolay. Ben 4 sene önce yaptırdım bacaklarımda kollarımda vs yok ama genitalde çıkıyor koltukaltımda tektük çıkıyor çıksada kıl gibiden ziyade tüy gibi çıkıyo zaten. Ama sözün özü korkulcak birşey değil merak etme gözünde abartmana gerek yok.
gozleri_deniz1 Sevdimbaknehalegeldim tüp bebek tedavisinde ilaçlardan dolayı küçük tüyler vardı ağdayla almıştım batık oluştu ondan dolayı istiyorum. 🌸
gozleri_deniz1 sezer2022 bikini bölgesi için daha çok krem düşündüm kararsızım bir yandan yaptırmak istiyorum bir yandan çok korkuyorum daha önce sadcee kasık bölgem için yaptırmıştım acısını biliyorum sürekli durdurmuştum.🤭🤭
sezer2022 gozleri_deniz1 uyuşturucu emla kremi var istersen onu sür git ama önce danış yaptıracağın yere
gozleri_deniz1 sezer2022 fiyatı ne kadar peki bende yarın başlayacağım randevu aldım 100 tl dedi tek Seans için
Selcan gozleri_deniz1 ben gittiğim yerde krem satılıyor orayı uyusturmak için onu kullaniyordum genital bölge için hiç bir sıkıntı yaşamadım aciya dayanırım zannediyordum ama dayanamiyormusum onu anladım 🤭
gozleri_deniz1 Selcan demekki acısına dayanılmıyor ben hiç dayanamam sanırım etkili oluyormuydu birde aslında utanıyorum 🤭
Selcan gozleri_deniz1 kesinlikle krem çok etkili ben onunla duruyorum rahatım. Ya valla ilk başlarda bende utaniyordum ama orda ki kızlar çok rahatlatıyor