unalrabia Ben bulgur pilavı sütlaç ve tahin helvasının çok faydasını gördüm fakat sürekli aynı şeyleri tüketmemek adına sizlerede danışmak istedim
Dedimolabilir unalrabia oncelikle guzel uyku ve dinlenme. Yulaf,hurma, kuru dut, pekmez, sutlu tatlilar. Ama ustume boool suu. Her emzirme den once ve sonra 500 ml lik su iciyorum .
benimbebegim unalrabia Bende tereyağ pekmez müthiş süt yapmıştı tereyağ eritiyorum içine pekmez o kaynayınca alıyorum sabah kahvaltısında tüketiyordum çok memnun kalmıştım
Ay1997 Kizlar oğlum 1yas 1 ayliq di 3 4 sy demək olar yalniz bir döşü emir digerini yox sud kesende o emilmeyen döş problem yaradar?
Asyaveannesi04 unalrabia bol su, uyku, ve tahin helvası bende inanılmaz süt yapıyordu şuan hiç birşey yapmıyorum sadece bol su içtiğim halde hem sağıyorum günde bir sefer hem de sabah akşam emziriyorum🌺
ezgicenk unalrabia bulgur pilavı gaz yapmadı mı bebekte ? Ben bir kere kısır yeme gafletinde bulundum sabaha kadar gazlandı :(
unalrabia ezgicenk mesajlara geç dönmek anneliğin şanındandır 🙈kusura bakmayın ancak görebildim gaz yapmasın diyedir rezene içiyordum alıyordu gazını