Esraerol-geldi Eşime hem babalar günü hediyesi hemde evlilik yıldönümümü hediyesi için gümüş kolye ve bileklik sipariş etmiştim 😂 mis gibi dolandırıldım parayı gönderdim daha da ulaşamıyorum varmı çözümü
Belinaytuana Esraerol-geldi peki ben başlığı mis gibi dolma diye okumam acıktım sanırım dolandırmaya da bir bardak soğuk su icebilirsin canım ne kadar gitti paran
bencorapkadiniyim Esraerol-geldi 🥲 geçmiş olsun tecrübe oldu bir daha Facebook’tan sipariş etmezsin .
Esraerol-geldi findikbrnlu0_ maalesef biriktirdim kolye çok istiyordu adam ilk güzel konuştu ve suan arıyorum farklı numaralardan ulaşamıyorum intgram hesabını attı ama sorun şu daha hiç bir yerden engellemedi
Oanne Neden kuyumcudan almadınız ? Çok geçmiş olsun Tüketici haklarına belki başvuru oluyordur bilmiyorum ama ya da şikayetvar a bakın
Esraerol-geldi Oanne fiyat biraz uygundu artı dışarı pek çıkamıyorum eşime beğen dedim baya araştırdı beğendi kendisi parasını yolladı adamla eşim konuştu Elazığ dan kargoya vericem dedi
nazlimsii Oanne tüketici hakem heyetinde çalıştık uzun bit süre. Faturasız hiçbir ürün için dava açamazsınız maalesef
tubasd Esraerol-geldi tüketici heyetini arabaybilirsiniz Instagram ve Facebook adreslerini nuamrasini verirsiniz Instagram’da yorum yapılmamış mi hiç yada internetten şikayet vara baktinizmi btk yi arabayilirsiniz sanırım 120 di numarası
Esraerol-geldi Erolunannesi 😂 suç duyurusunda bulunmaya gidiyoruz şimdi bankayı arayıp efete iptal talebi oluşturulduk bakalım
keremsmomy Esraerol-geldi ben de facebooktan dolandırılmıstım orada asırı dolandırıcı var guvenmemek lazım haram para yemekten ne oluyor anlamıyorum