Yasemin517 Merhabalar anneler. 5,5 aylık bebegım var ve havalar ısındığı için artık bır ıkı çay kaşığı ile su vermek istiyorum. Vereceğim su içme suyunu kaynatıp soğutup mu vermeliyim? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Linaamom Yasemin517 kaynatılmış soğumuş verebilirsinz ben de ilk öyle başladım büyüdükçe bizim içtiğimz sudan verdim
Fatmannny Yasemin517 e bebekte bebek suları var ondan kullanıyoruz o bitince de evdeki suyu kaynatıp veriyorum başla bence de ben 5 aylıkken başladım
Oyku55 Yasemin517 bence de verin su ben 5 ayda vermeye başladmıştım o kadar kana kana içmişti ki üzülmüştüm acaba versemiydim diye bende içme suyunu kaynatıp veriyordum şimdi erikli cam suyunu alıp veriyorum
Linaamom Yasemin517 7.ayda normal su içirmeye başladım. Mama içtiği için erken su vermeye başlamıştım 2.ayda falan doktor ver demişti
sarppasa Verin havalar ısındı 6. Aya az kalmış zaten beklemenize gerek yok suluk alın gün boyunca içirin istediği kadar
PamukPrensesannesii Ben bebek suyu kullaniyordum. O bittiği zamanlar kaynamış ılımış su kullanıyordum. Şuan hazır su içiyor 10.5 aylık. Ama ben 4 aylikken su vermeye başladım.
Yagmurrrtt Yasemin517 ben doğduğundan beri verdim hep suyu mama da içiyordu emziriyordum yinede suyu eksik etmedim özellikle sicak havalarda vermek lazım
A_12ynr Yasemin517 aynn içme suyunu kaynat ver canm çarşıdan alınan özel bebek suları var para tuzağı onlarda kaynatılıp soğutulmuş su ph derecesine dikkat et yeter sadece