Ervanur24 Bebeğimi emzirirken diğer memeden sütüm akıyor her gün üzerimi değiştirmk zorunda kalıyorum sağmam mı gerekiyor yoksa göğüs pedi mi kullanıcam
marinelife Ervanur24 manuel pompalar var takıyorsunuz sızan sütü topluyor onu da hop buzluğa veya direkt içirin bebişe mochinin var bence gayet iyi
Gkcsl Ervanur24 benim dr ayni durum var göğüs pedi kullaniyorum, oyle aman aman pompayla sagilicak kadar degil ancak uzerimi degistirmem gerekiyor
Cagmer Ervanur24 bebeğiniz yeni doğan dönemindeyse yeteri kadar boşaltamadığı için akıyor boş vakitlerinizde günde 1 kere de olsa sağım yapın hem ziyan olmaz hem de sütünüzü arttırır😊
Hanzemyuksel Ervanur24 ben mochi kullanıyorum emzırırken ordan sagdıgım sütü buzluga koyuyorum bı yere gıttıgımde ısıtıp bıberonla werıyorum cok pratik oluyor
Ervanur24 marinelife aslında sağcak kadr da çok akmıyor ama her defasında üzerimi değiştirmk zorunda kalıyorum gün içinde bi kaç kez oluyor
Bilgeebaby Biraz araştırdım iki göğüs aynı anda uyarıldığı için normal diyorlar. Benimde 4-5 damla akıyor o yüzden gögüs pedi kullanıyorum
Kusbusra Avucunun içiyle akan göğsüe masaj yapar gibi bastırmadan dairesel hareketler yap akması duruyor
Ervanur24 Hanzemyuksel bebeğim 39 günlük daha hiç biberon kullanmadım sütü sağmiş olsam acaba biberonla içer mi
Hanzemyuksel Ervanur24 her biberonu içmeyebilir ama lansinoh az akışlı biberonu mutlaka alıcaktır hemde memeyi bırakma gibi korku olmadan😀 arada bır cıktıgınızda bu biberonu kullanırsanız hem bebegınız memeyi reddetmez hemde siz rahatca dolasabılırsınız