Asdf-11 Kızlar bu büyüklerin deyimiyle banyodan sonra elini ayağını değiştiriyor musunuz istemediğim halde yapıyor kayınvalidem boynu kısa kalırmış yaptırıyor musunuz sizde
PamukPrensesannesii Asdf-11 ben 1 defa yaptım. Bel ağrısına felan da iyi geliyormuş sanırım. Ama birdaha yapmadım korktum birşey olur bibtatafina diye
Asdf-11 Zumra_Fatma tam olarak bende anlatamadım banyodan sonra yüz üstü yatırıp kollarıyla çapraz bir şekilde bacaklarını eşitlemeye çalışıyor sonra koluyla bacağını tutup sallıyor kafasından tutup kaldırıyor vs çok moralim bozuluyor istemiyorum diyorum rahat eder diyor
Zumra_Fatma Asdf-11 haa evet onu bende yaptim ama sadece yuzustu yatirip kollarini carpaz sekilde rahatlattim ama bunu banyodan sonra mi yoksa normalde mi yaptim pek hatirlamiyorum
Haffuse Asdf-11 boynundan tutup kaldirmasi iskli, bunu bari yapmamasi icin rica et… Ama diger yaptiklari aslinda masaj,esnetme hareketleri. ben de annem de kizima yapariz, cok da sever😅
elifdedim Asdf-11 ay öf ne gerek var genetik kardeşim böyle şeyler gerçi ünide bi arkadaşım vardı kızın boyu benle bir (1.55)ama boynu sanki 1.70 bi kızın boynu gibiydi benimde aklıma acaba bebekken çok mu çekmişler geldi bilmiyorum etkisi var mı soramadım da o zaman ama bende bebeğime yaptırmadım annem bi kaç kez yapmaya çalıştı kolu bacağına yetişmiyo gibi oldu ya anne dedim bırak bebek daha bi yerini acıtıcaksın
Asdf-11 elifdedim defalarca söylüyorum bende bşr yerine Allah korusun birsey olucak diyorum birsey olmaz diyor biz hep yaptık çocuklarıma diyor bu da benim çocuğum farkında değil bunun
Zumra_Fatma Asdf-11 hemen gemen hepsini gorumcemin kaynanasi torununa yapmis daha eve gelir gelmez yikayip yapmuslar iucucuk bebege bebek bayginlik gecirir gibi olmus o kadarda degil gercekden cook sacma
bsrylmz1q Asdf-11 eyeleri rahat eder bizdede benim bebeğim çok huzursuz olduğunda annem yapardı rahatlardı
Serpilyigit Bizim yaşlılarimiz yapardı banyoda kafasından sallamak ve ayaklarından assa sallamak hem boynu uzun hem boyu uzun olsun diye benim çocuğuma yapacak kimse yoktu keşke olsaydı da yapsalardi şimdi çocuğumun boynu bile kısa etkisi olduğunu düşünüyorum ben açıkçası eskilerin vardır bildikleri ama eskiden çocuk büyütmek te bu kadar zor değilmiş yaa şimdinin bebisleri bir başka 🤗
sematayman Eski kafalıklarından şans eseri başımıza birşey gelmeden büyümüşüz 😄 Allah korusun kalça çıkığı sorununu oluşturabilir. Omzu çıkabilir ki omuz bir kere çıksın sonra hep sorun oluyor. Bağları zedeleyebilir. Bebekler için daha uygun hareketler var. Doktora sordum yapmayın dedi diyebilirsiniz. Belki böyle söz dinler tavrınızı net koyun. Daha bu ilk ayları çocuk büyüyene kadar bıktırabilir tavırları