rivrivyapma Emine003 yok ya işe başladım zaten 4.30da süt sağmaya başlıyorum dolaptan çıkan ısıtılmışı içmiyor artık uykuyla vedalaştım bunu da kabullendim 😅
Emine003 rivrivyapma Rabbim yardımcın olsun inşallah canım 🥰 bugünlerde geçecek biraz daha büyüdüklerinde daha da rahat edicez inşallah 🤲🏻🤗
Minel-inannesi Emine003 7ay 25gunluk uykusuz cabbar bi kizim var😀 dogdu dogali uykuyu hic sevmeyen bi bebek🤷
Emine003 Minel-inannesi İnşallah bugünlerde geçecek büyücekler sağ salim sağlıklı bir şekilde büyümelerini Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗 Sonra bugünleri ararız 🙈😂
Minel-inannesi Emine003 goz acip kapayincaya kadar 8aya gelmisiz. Gecmez denen 4.ay atagini geçmişizde benim kiz dogdu dogali hep uykusuz doktorda diyo o uyudugu yetmese nasil buyucek bu cocuk diye☺️
BelisMelis411 Emine003 valla ne guzel olurdu dımı 😂😂😂 be kadar duzenlı bır uykusu olmasını sahlamaya calısırsak calısalım olmayacak kendı nasıl ıstıyorsa öyle olacak 😂😂😂
Emine003 BelisMelis411 Kesinlikle öyle canım 😂😂 inanır mısın büyük oğlum gece 11 gibi yatiyo 4 buçuk yaşında yaaa 12- 1 e kadar felan uyur ve hiç abartısız deliksiz uyur gerçekten ama bebekken de uyurdu 🙈 Ahhhh ahhhh 🤣🤣🤣🤣
BelisMelis411 Emine003 ah keşkeeee 😂 gecelerı en az 2-3 kez gidiyorum odasına ya temasla uykuya dondurmeye calısıyorum yada ayakta sallayarak.. yıldım artık 1 haftadır uykusuzum neredeyse