Ahsenileannesi Kızlar bebeğim bugün doğdu, emzirdikten sonra boğulacak gibi oluyor ve kusuyor. Bazen sadece su geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
alintugce34 Ahsenileannesi öncelikle Allah analı babalı sağlıkla büyütsün Emzırdıktn 10-15 dk yatırma omzuna yatır sırtını ufala ıyıce gaz çıksın veya reflü yatağı kullanabılırsın Kusması fazlalığını atmasıdır biz fışkırtacak sekılde küstük 2. Ayına kadar
Busra_oz Ahsenileannesi her bebek aynı değildir ama benim bebeğim 9 aylık bu zamana kadar hep kustu nedeni bilinmiyor yumurta alarjisi çıktı ondan dedik reflü dedik bizde bilmiyoruz z daha neden kusuyor kilo alımını etkiledi emzirdikten sonra hemen yatırmayın gazı çıktın reflü yatağı kullanın bizim ki mesela gazıyla beraber çıkarırdı hepsini
Ahsenileannesi Elayberosmom emzirirken gaz çıkarınca direkt yatırıyorum ama gaz cikarmamissa gazını çıkarıp yatırıyorum.. yalnız bir anda mide bulantısı gibi geliyor ağzından. Şu içmiş gibi , kusuyor
Elayberosmom Ahsenileannesi doktorlardan emzirdikten sonra direkt yatırmamayi öneriyor yatıracaksaniz da kafasının yüksekte olması gerekiyor vücuduna göre yani reflü yatağı kullanılabilir ilk birkaç ay
Elifasyaa28 Öncelikle hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah reflü yatağı kullanın kesinlikle ilk 3 ay emzirdikten sonrada hemen yatırmayın en az bi 5 10 dk kucağınızda kalması iyi olur sindirme amaclı