diaryecos Merhaba sevgili anneler aranızda halalles şampuan kullanıp memnun kalan var mı bir arkadaş tavsiyesi ile aldım ama emin olamadım kullansam işe yarar mı
Umaybatu diaryecos doğum sonrası aşırı dökülüyor du saçım mikaraun bi şampuan tavsiye etti allah razı olsun mikadan da şampuanı çıkarandan da aile boyu kullanıyoruz stok yaptım valla reshell şampuanın adı trendyoldan aldım ilk kullanımda kesti dökülmeyi
anestod diaryecos ben memnun kalmadım. Instagram’da da yorum yaptım hemen sildiler. Anladım ki sadece iyi yorumları tutuyorlar. Halbuki kesinlikle kötü yorum yapmadım. Acaba yanlış mı kullaniyorum bende herhangi bir etkisi olmadı iki kutuyu bitirdim tekrar mi almam gerekir diye yazdım hemen sildiler. Özelden yazdım bende hata buldular açıkçası biraz midemi bulandırdi. Saçlarımda acaip dökülüyordu. Sonra farmasinin ısırganlı sampuanina c ve b vitamini ampulü koyup kullandım içime daha çok sindi açıkçası.
Kubra-2607 Merhaba,ben kullandım hemen kesmedi dökülmeyi ama nerdeyse şampuan biterken dökülmem azalmaya başladı.ben2 kutu şampuan 1 kutu saç kremi almıştım.
diaryecos anestod bende o kadar iyi yorum görünce şaşırmıştım demek öyle yapıyorlarmış teşekkür ederim yorumlarınız için yine de demeyeyim bakalım 2.kere almayacağım muhtemelen