beyzafdn Arkadaşlar 3.5 aylik bebegim kucagima aliyorum bazen böyle kasiliyor ellerini sıkıyor 3 saniye falan geçiyor korkuyo gibi bi hale bürünüyor ama sıkıyor kendini nefesini falan tutuyor anlamıyorum niye yapıyor böyle olan var mı neden yapıyor acaba?
Elaaasengul beyzafdn benim kızım da yapıyor ellerini yumru şeklinde sıkıp kasılıyor bacaklarında öyle özellikle kucağımda yapıyor hani korkar gibi ben de sebebini merak ediyorum bugünndoktor kontrolü var hatta sormayı düşünüyorum
burnumagelioduuujfklkl beyzafdn oğlumda da oluyordu bu dediğiniz 9 aylıkken nöbet geçirdi şuan epilepsi hastası ne olduğunu bulmak için her yerini delik deşik etmişlerdi oğlumun Bi doktora götürün eeg si çekilsin bence.
beyzafdn alintugce34 yok canım öyle bir sey değil yani yerde ywpmiyor kendi kendine oynarken ama kucağıma aliyorum kasiliyor 3 saniye falan sonra durtuyorum biraz yapma falan diye normal oluyor sonrasında yapmiyor birdaha korkuyo mu dicem oyle de cok korkan bebek değil hoplatiyorum falan gülüyor daha çok anlamadim
Fatmagul6543 beyzafdn bence bir doktora götürün nörolojiye benim kızımda 1 aylıkken ve 40 günlükken böyle kasılma olmuştu böyle nefes alamıyordu egg falan çekildi kanları herseyi temiz şükür 40 gunlukten beri gidiyoruz 3 ayda bir hep temiz geldi tahliller ama temiz gelmesine rağmen ilaca başladı doktor eğer epilepsi yse ilacı 2 yaşına girene kadar kullandı mi tamamen bitiyormuş öyle dedi tedbir amaçlı sizde bir çocuk nörolojiye götürün